Home Partners

Partners

Een huisdierenverzekering, het beste voor jouw huisdier!

Als baasje geniet je er iedere dag weer van: die speelse onbezonnenheid waarmee je huisdier in het nu leeft, zonder zorgen voor morgen. Dit is heerlijk. Maar het betekent ook dat een huisdier afhankelijk is van jou om vooruit te kijken. Want gedurende een dierenleven kan er meer gebeuren dan je in eerste instantie misschien zou denken. 

Wat als je huisdier ziek wordt? Of een ongeluk krijgt? Kun jij hem dan de beste zorg bieden, zonder je zorgen te maken om de kosten? Jij bent verantwoordelijk voor je huisdier, een dierenleven lang. Daarom is het van belang om van te voren na te denken over een plan. 

Waarom Petplan?

Petplan is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, uit liefde voor huisdieren en hun baasjes. Inmiddels is Petplan uitgegroeid tot de grootste huisdierenverzekering wereldwijd. En zijn de zorgkosten van meer dan 1,5 miljoen dieren vergoed. Bij Petplan weten wij als geen ander hoe het verloop van een dierenleven eruit ziet. Met gepassioneerde dierenliefhebbers en experts wordt er elke dag hard gewerkt om de zorg voor huisdieren nog beter te maken. 

  • Brede basisdekking  
  • Inclusief dekking voor heup en elleboog 
  • Inclusief fysio- en gedragstherapie 
  • Binnen 5 werkdagen je geld terug 
  • Klanten geven ons een 8,5 
  • Aanvullende dekkingen voor sterilisatie/castratie, crematie , reisverzekering en chemo- en radiotherapie 

De Petplan hondenverzekering 

Sluit nu een verzekering af en krijg 15,- terug op je lesgeld! Vraag jouw Kynotrain trainer om een digitale voucher.  

Andere partners